sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Jättipotti ja hieman muutakin

Hieman on jäänyt päivityksiä väliin, koneella en ole joutanut istuksimaan ja naputtelemaan, joten hieman useampaa aihetta samaan syssyyn.


Uteliaisuuttani pistäydyin metallinkeräyspisteellä, vaikka jo aamulla sen kerran katsastin. Nyt siellä olikin odottamassa yllätys: viisi kassillista koskenkorvapulloja. - Muovisia ja lasisia.

Koskenkorva on maistunut



Hieman heikosti on muuten mennyt keräyshommissa, tai oikeastaan ei.
Löysin myös porakoneen, ja kellonkin. Porakone oli ehjä, mutta laturi näytäisi olevan rikki. 18 V vehje. Einhell-merkkinen.



Metallikeräyslaatikkoon oli heitetty vanhoja herätyskelloja, sekä muutama rikkinäinen rannekellokin, joukossa yksi kullanvärinen ja ehjäkin, katsoin tarkemmin sitä...Candino...!!!
Ja kello oli KULTAA! 14 karaatin kuori, O 585 merkinnällä. Siitä puuttuu vetonuppi, muutoin ehjältä näyttää. Käydäänpäs kellosepällä lähiaikoina. Lienee jo romukullankin arvo jonkun kympin, saatika jos se on toimiva peli?



Toki tiedän, että arvokkaampi löytötavara pitäisi toimitaa polliisille, mutta nämä olivatkin roskiksissa, joten " harkiten poisheitettyjä" ovat. Oma harkintani on, että:- vielä näillä jotain tekee tälläinen " loppuunkäyttäjä" kuten meikä on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti