sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Kilpailijoita öisillä kaduilla

Niin vain kävi, että vaikka lähdin jo 1;30 liikkeelle keräilemään pullot ja tölkit, juotuani ensin pyöräsuojassa pikakahvit, - en ollutkaan ensimmäisenä niissä hommissa. Joku pyöräänsä talutteleva ukkeli jo oli pari kassillista keräillyt, tuli meikää vastaan mäessä. Vaihtoi muuten puolta ennen kohtaamista. Vakuuttava meikäläisen dyykkausasu? Päällä oli vihreet housut ja night-camo takki. Ja kypäräkin päässä. Sen vois jättää poiskin, muta sitten varmaan kolahtaa jossa in vaiheessa kipeesti, en taida riskiä ottaa.
<<<potutti kun vieläkin pitäisi aikaistaa aikataulua. Muutoin  jää vain sattumat jäljelle öisistä karkeloista. Josko sitä kuitenkin jotenkin mukana bisneksessä pysyisi nykyiselläkin aikataululla.
Löysin noin yhden muovikassillisen tavaraa, jonkun viiseurosen siitä vois saada, en ole laskenut tarkkaan. Lisää jos vielä löytyy, niin sitten vasta kassankautta kaupasta ulos.
Nuorisoa istuskeli vielä vanhalla ratapenkalla nuotiolla, grillillä mekasti vähän varttuneempaa sakkia ja yksinäinen shortsipimu seisoskeli kirjaston edessä. -Hymyili muuten meikäläiselle, syystä tai toisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti